GRAS Sound & Vibration og GOmeasure går sammen

GRAS Sound & Vibration i Holte har lavet en ny aftale om salg og distribution af deres produkter på det danske, svenske og norske marked.

GRAS Sound & Vibration, annoncerede i dag udvidelsen af ​​deres repræsentation i Skandinavien med tilføjelsen af ​​GOmeasure ApS som en autoriseret partner. GOmeasure ApS har omfattende måleerfaring med fokusområder, der inkluderer audio technologi, forbrugerelektronik, effektelektronik samt trådløs kommunikation.

GRAS - GOmeasure

Med den voksende efterspørgsel efter akustiks testudstyr i Skandinavien sikrer tilføjelsen af ​​GOmeasure ApS, at ingeniører i hele regionen har nem adgang til GRAS´ avancerede målemikrofoner og relateret udstyr til industrier, hvor akustisk målenøjagtighed og repeterbarhed er yderst vigtigt. Via deres hovedkontor i Storkøbenhavn er GOmeasure en dedikeret GRAS-partner i Skandinavien, der dækker Sverige, Danmark, Norge og Island.

”Udvidelsen af ​​vores portefølje af avancerede målemikrofoner forbedrer yderligere vores evne til at hjælpe kunder med deres målebehov, især da vi også sælger Audio Precision fra deres søsterselskab”, kommenterer Peter Herbst, medstifter af GOmeasure. ”At arbejde med og repræsentere de førende udbydere af audio analysatorer og avancerede målemikrofoner er ideelt for os og i tråd med vores vision.” Hele GOmeasure-teamet ser frem til samarbejdet med GRAS og er i skrivende stund i gang med at rekruttere en produktchef til Göteborg.

“Ingeniører stoler på GRAS og Audio Precision, og vores partnere stoler lige så meget på vores ekspertise og løsninger, så GOmeasures dygtige team er en velkommen tilføjelse til vores GRAS-repræsentation i Skandinavien,” kommenterer Spyros Lazaris, vicepræsident for både GRAS og Audio Precision. “Vi er begejstrede for, at vores tilstedeværelse i Skandinavien nu omfatter de dygtige og tekniske teams fra både GRAS og GOmeasure.”

GRAS Sound & Vibration bestræber sig på, at være førende inden for målemikrofoner med en stærk tradition, kvalitet og innovation. Seneste produktnyhed fra GRAS er UTP, der er verdens tyndeste målemikrofon.

Læs mere her: https://www.grasacoustics.com/news/81-gomeasure