Hioki ST4030A Impulse Winding Tester

ST4030 identificerer LC- og RC-karakteristika fra responskurven når en spole måles. Fordi kredsløbets konstant værdi kan behandles kvantitativt, kan brugerne klart definere de tærskelværdier, som spoler skal bestå / passere  baseret på numeriske data. Eftersom testresultaterne er i numeriske termer, kan data derudover anvendes til yderligere statistisk som en metode til kvalitetskontrol. Akkumulerede data fra hver fejl kan føres tilbage for at forudsige forhold, der ville føre til ikke-kompatible viklinger og bidrage til at forhindre fremtidige defekter.

Hioki ST4030A Impulse Winding Tester    Hioki ST4030A Impulse Winding Tester

Egenskaber:

  • Identificer defekter der ikke tidligere kunne findes
  • Registrer kurver med høj præcision
  • Identificer viklinger med en enkelt fejl via kvantificering
  • Diagnosticere defekt isolering (pseudo-shorts) mellem motorviklinger ved at teste for mikroskopiske partielle udladninger skjult i støj (option)

 

Link til mere information: ST4030A