IR kameraer fra HIKMICRO hos GOmeasure

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at GOmeasure netop har indgået aftale med HIKMICRO omkring forhandling af deres IR kameraer i Skandinavien.

IR kameraer fra HIKMICRO hos GOmeasureForhandlingen vil i første omgang dreje sig om håndholdte IR kameraer (også kendt som termografikameraer) , men senere også deres mere stationære løsninger. HIKMICRO er i forvejen kendt som en stor leverandør af professionelle overvågningsløsninger på det skandinaviske marked.

Mange både fysiske og elektriske fejl kan være svære at finde, hvis de enten kræver specielt måleudstyr eller kan være svære at komme til at måle på. Det kan eksempelvis være dårlige forbindelser i eltavler, afbrudte varmelegemer i gulve, bilsæder og el-bagruder, fejl på niveaumålinger i tanke og lignende. Hér kommer et IR kamera til sin ret, da det på skærmen kan indikere, præcist hvor fejlen er.

IR kameraerne fra HIKMICRO kendetegnes bl.a. ved følgende egenskaber:
  • Meget lang batteritid
  • Tilslutning via Wi-Fi
  • Måleområde fra -20 til +650°C
  • Frame rate på 25 Hz eller 50 Hz
  • Mulighed for manuel fokus og autofokus
  • Skærm med HD-opløsning
  • Mulighed for afstandsmåling med laser
  • Mulighed for udskiftning af linser
  • Smart software til analysering af målinger
Programmet

IR kameraer fra HIKMICRO hos GOmeasureProgrammet varierer fra Mini-serien, som er et lille modul til at sætte i mobiltelefonen, op til den professionelle M-serie af håndholdte kameraer med blandt andet udskiftelige linser. Tilslutning kan ske via micro-USB, kameraets eget Wi-fi hotspot eller et eksisterende Wi-Fi netværk og optagelser kan enten analyseres live eller offline på det tilhørende software, HIKMICRO Analyzer.

Endvidere tilbyder vi også mere specielle, stationære løsninger, hvor dette er nødvendigt.

Vi forventer os rigtig meget af dette nye agentur. Brugervenligheden, præcisionen og priserne på kameraerne er yderst konkurrencedygtige og vi glæder os til at komme ud og demonstrere de nye produkter for vore kunder.

Læs mere om de nye IR kameraer fra HIKMICRO hos GOmeasure på dette link.