GOmeasure Kontakt Information

Alle er velkomne hos os.

Vi har et bredt sortiment af test- og måleudstyr, der dækker de fleste testbehov. I det tilfælde kunden har et behov vi ikke kan opfylde med vores eksisterende udvalg, så hjælper vi gerne med at fremskaffe det nødvendige. Selvom vi jævnligt opdaterer vores hjemmeside, så vil der altid være produkter, som endnu ikke er nået derind. Vi anbefaler derfor altid at ringe til os eller skrive en mail, derved kan vi hjælpe jer på bedste vis.

Udover salg af måleinstrumenter, antenner og EMC-systemer, så tilbyder vi også håndtering af reparationer og kalibreringer hos den respektive leverandør. Vores nye CRM-system har et ticketsystem, så vi bedre kan holde styr på disse sager.

Vi tilbyder også attraktive leje- og leasingløsninger, hvis ikke investeringsbudgettet kan klare opgaven.

Test- & Måleudstyr

TS@GOmeasure.dk
Tommi Sørensen
31 33 14 75

 

PH@GOmeasure.dk
Peter Herbst
31 33 14 85

KKL@GOmeasure.dk
Kasper Kirkholt Laursen
31 33 14 57

 

KD@GOmeasure.dk
Karsten Damm
41 12 14 14

Broadcast og kabel TV udstyr

OM@GOmeasure.dk

Ole Malmbak har mange års erfaring med salg til radio & TV industrien. Hos GOmeasure har Ole ansvaret for vores kabel TV analysatorer fra VeEX. Arbejder du inden for radio eller TV distribution, så kontakt Ole.

Fiber, Ethernet, FTTx, eller DSL

MJ@GOmeasure.dk

Mikkel Johannsen er vores ekspert på Ethernet og fiber testudstyr. Om du arbejder med 100 Mbit eller 100 Gbit, om det er 850 nm eller 1650 nm, om du er Network Equipment Manufacturer eller mobiloperatør, så kontakt Mikkel for mere information omkring vores VeEX eller Anritsu løsninger.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.